Terug naar site

Workshop tijdens eerste Dutch Innovation Days

How to convince people with VR

Van 26 t/m 30 mei 2021 zijn de eerste Dutch Innovation Days. Dit is een vijfdaags innovatiefestival in Enschede dat barst van de innovatie, inspiratie, eye candy en interactieve tentoonstellingen. Met een bomvol online programma en op zaterdag de mogelijkheid om de DID fysiek te bezoeken. En wij mogen participeren! Hoe leuk is dat. 

 Workshop: How to convince people with VR

Op vrijdag 28 mei om 15.00 geven wij de workshop; how to convince people with VR. In deze workshop maak je deel uit van een live usertest van het XR lab. Het XR lab heeft een tool gebouwd waarmee je zelf een immersieve presentatie kunt bouwen: in XR. Stel je voor: powerpoint meets serious gaming in virtual of augmented reality! In XR word je volledig ondergedompeld en beleef je de inhoud op een actieve en verhalende manier. Dat kan in je eentje, maar ook samen met een groep, en bij elkaar of juist op afstand. Kortom de toekomst van presenteren is immersief! 

Tijdens deze sessie leer je meer over wat immersiviteit precies is en hoe je dit kunt inzetten om de inhoud van je presentatie nog beter over te brengen. De tool is nog in een prototype fase, dus we nodigen je uit om actief mee te denken. En natuurlijk zal een gedeelte van de workshop ook in deze immersieve omgeving plaatsvinden.

Doe je mee? 

Met de code: celebrate21 ontvang je 50% KORTING op je ticket.

broken image

Met de code: celebrate21 krijg je 50% KORTING op je toegangskaartje

De Dutch Innovation Days worden groots aangepakt. Er zijn wel 20 verschillende locaties, 1.000 studenten, 750 professionals, eindeloos veel exposities, installaties en een verrassend publieksprogramma. Dus ben je benieuwd welke innovaties jij in de toekomst gaat gebruiken? Bekijk dan het programma en alle informatie op de Dutch Innovation Days website. 

broken image