• Over onze manier van werken

  Werkend leren en lerend werken.

  broken image

  Extended Reality

  XR staat voor Extended Reality en omvat alle mediaervaringen waarin de digitale en biologische realiteit gecombineerd worden: van Augmented Reality - een digitale laag over de realiteit - tot immersive Virtual Reality - volledig ondergedompeld worden in een virtuele wereld.

   

  XR is daarmee alomvattend en toekomstbestendig: de X staat voor het onbekende - het onontdekte.

   

  De X staat voor ons ook voor de plek waar onderwijs en het bedrijfsleven elkaar kruisen. Waar de handen ineengeslagen worden om door middel van co-creatie antwoorden te vinden op vraagstukken van de toekomst.

  broken image

  Hybride leeromgeving

  XR Lab is een hybride leeromgeving waar door middel van experimenteren en het ontwikkelen van prototypen onderzoek wordt gedaan naar nieuwe mediatechnologieën en -belevingen.

   

  Het lab is een veilige plek waar fouten maken een belangrijk onderdeel is van het leerproces. Een plek waar nieuwe kennis en praktische toepassingen getest en ontwikkeld worden. Waar nieuwe realiteiten geëxploreerd worden.

   

  De onderzoekers in het lab zijn technisch-creatieve docenten (seniors), stagiairs (juniors), bedrijven en overheidsinstellingen met een blik op de toekomst.

  broken image

  Leerbedrijf

  XR Lab is een erkend leerbedrijf waar op basis van echte praktijkopdrachten en met intensieve praktijkbegeleiding in scrumteams wordt samengewerkt aan innovatietrajecten en werkelijke bedrijfsopdrachten uit.

   

  Studenten krijgen projectmatige begeleiding van een scrummaster en inhoudelijke begeleiding van excellente vakdocenten vanuit verschillende disciplines. Verschillende bedrijven leveren daarbij extra begeleiding, faciliteiten, kennis en expertise die ter beschikking staan voor de studenten.

   

  Docenten zijn nauw betrokken bij de stage van studenten én hebben ook beter zicht op in de nieuwste ontwikkelingen uit het bedrijfsleven en de skills die bedrijven vragen van mediaprofessionals.